Alles in één systeem


DigiAccess MMX is een ERP oplossing voor Business 2 Business handelsbedrijven en voor de Business 2 Consumer (detailhandel). Door de ondersteuning van het “Clicks & Bricks” concept biedt DigiAccess MMX diverse mogelijkheden voor ondernemers die op zoek zijn naar groei.

Clicks & Bricks
De combinatie van Clicks (webshop-verkopen) & Bricks (winkel-verkopen of verkopen op traditionele Business to Business wijze) wordt als een van de grote groeimarkten gezien. Waarbij vanuit de persoonlijke relatie die u met uw klanten heeft, de weg naar uw webshop voor (bij)bestellen snel zal worden gevonden.

DigiAccess MMX is modulair van opbouw, met als basis een compleet systeem voor in- en verkoopprocessen, welke grafisch in beeld worden gebracht. De ondernemer ziet precies waar zijn “geld” zich bevindt en wat moet gebeuren om het geld weer te “verzilveren”. Uniek zijn de slimme integratiemogelijkheden met Magento webshops en kassasystemen. Binnen één systeem, is het mogelijk om traditionele orderverwerking op een moderne manier te realiseren en dit optioneel uit te breiden met geïntegreerde webshop-orderverwerking en / of winkel-verkopen op basis van kassatransacties. Hierdoor heeft een ondernemer vanuit één systeem, management informatie over alle mogelijke manieren van verkopen. Op basis van de diverse typen verkooporders kunnen bijvoorbeeld inkopen gebundeld worden zodat optimaal gebruik gemaakt kan worden van inkoopvoordelen.

Dynamische weergave in de webshop
Vanuit het standaard artikelbeheer, worden artikelen (omschrijvingen, prijzen, afbeeldingen en eventueel filmpjes) direct op de juiste plaats in uw webshop gepubliceerd, zonder dat daar specifieke (internet) kennis voor nodig is. Afhankelijk van uw webdesigner, kan de product presentatie van een aanbiedingsartikel automatisch aangepast worden op basis van instellingen op de artikelkaart zoals bijvoorbeeld een actieprijs.

Geen dubbel werk
Niets meer overtypen, want de webshop-orders worden direct naar het ordersysteem van de basismodule gezet, zodat deze niet “handmatig” ingevoerd hoeven te worden, indien gebruik wordt gemaakt van de kassafunctionaliteit, kan een webshop-order eventueel in de kassa worden opgeroepen en worden afgerekend. Zo kunnen klanten overdag iets bestellen en kan het artikel op het einde van de dag persoonlijk in de winkel worden opgehaald.

Kans op groei
Ondernemers die veel in- en verkoopactiviteiten willen automatiseren, kunnen met DigiAccess MMX direct aan de slag, wie de stap naar 24/7 bestellingen plaatsen via een webshop overweegt of al doet, is de overweging om dit met DigiAccess MMX te doen zeker de moeite waard.

Persoonlijk
Graag maken onze partners een afspraak om de mogelijkheden van DigiAccess MMX voor uw organisatie te bespreken.