Maak zelf uw reclamebordjes in MMX


In DigiAccess MMX Basis worden artikelen beheerd. Denk daarbij aan een artikelomschrijving, barcode, prijs, etc. Deze één keer ingegeven informatie kunt u echter voor nog meer doeleinden gebruiken. Standaard beschikt DigiAccess MMX over een functie waarmee u eenvoudig en snel een A4 of A5 reclamebordje kunt maken wat gebruikt kan worden om producten extra onder de aandacht van uw klanten te brengen.

De lay-out van deze bordjes wordt volledig op uw wensen afgestemd. Denk daarbij aan uw logo, huisstijl lettertype, kleurgebruik en dergelijke. Is een product voorzien van een (eventueel zelf toegevoegde) foto, dan kan deze eveneens worden afgedrukt. Door gebruik te maken van deze mogelijkheid krijgt u eenduidigheid en herkenbaarheid in uw winkel.

Afdrukken kan op normaal papier, maar er is ook een oplossing om reclamebordjes te bedrukken op kunststof materiaal. Dit laatste doet u met behulp van een kleuren laserprinter, welke overigens een stuk goedkoper is dan een inkt printer. Het bedrukte materiaal kunt u direct in een houder schuiven zonder het na te hoeven bewerken (bijvoorbeeld sealen).

Nog meer mogelijkheden om producten onder de aandacht te brengen door gebuik van kleur.