Nieuws


 • CCG Retail officieel partner van DigiAccess

  CCG Retail is officieel partner geworden van DigiAccess. CCG uit Deventer is een professionele partner met ervaring van kassasystemen uit o.a. horeca en retail. Wij bieden verschillende afrekenoplossingen en koppelingen met financiële software. De oplossingen van DigiAccess passen daar uitstekend bij en zullen voor ons, met de ervaringen van Exact E-POS, versterken voor de Exact Globe oplossingen", aldus Bert Nijland van CCG. 

  Lees meer >

 • Maak zelf uw reclamebordjes in MMX

  In DigiAccess MMX Basis worden artikelen beheerd. Denk daarbij aan een artikelomschrijving, barcode, prijs, etc. Deze één keer ingegeven informatie kunt u echter voor nog meer doeleinden gebruiken. Standaard beschikt DigiAccess MMX over een functie waarmee u eenvoudig en snel een A4 of A5 reclamebordje kunt maken wat gebruikt kan worden om producten extra onder de aandacht van uw klanten te brengen.

  Lees meer >

 • Laat uw klant het lekker zelf uitzoeken!

  Ondanks dat u uw uiterste best doet om alle artikelen in uw winkel juist te prijzen, komt het voor dat er toch wat onduidelijkheid is voor uw klanten. Gebruik van een zogenaamde price checker biedt dan uitkomst. DigiAccess MMX beschikt over een module welke in combinatie met een price checker het mogelijk maakt dat uw klanten zelf een barcode scannen en zo artikel en prijsinformatie kunnen krijgen.

  Lees meer >

 • Spaarsysteem in MMX, analyseer uw klant (via MS Excel)

  Het standaard in MMX aanwezige spaarsysteem is een programma onderdeel dat zorgt voor klantenbinding. Daarnaast geeft het, niet minder belangrijk, inzicht in het kooppatroon van uw klant. Hoe vaak en wanneer komt hij of zij naar uw winkel? En vanaf waar (wat is de reisafstand)? Wat koopt uw klant? Zogenaamde datamining geeft u betrouwbare informatie op basis waarvan u als ondernemer uw strategie kunt bepalen.

  Lees meer >

 • Artikelbarcode vs. Prijsbarcode

  Tegenwoordig staat er op haast alle producten die bij u in de winkel liggen een voor dat product unieke barcode. Deze code wordt voor een barcodescanner gehouden, waaruit een infrarode lichtbundel komt die de streepjes aftast. Een programma op uw kassacomputer vertaalt de streepjes in cijfers, die dan samen een nummer vormen. Dat nummer gaat weer naar de kassacomputer, welke de bijbehorende gegevens razendsnel opzoekt en de prijs van het product weergeeft.

  Lees meer >